Planering

Allt går om man bara vill, det gäller bara att planera!

Tidigt i förmiddags blev det ett intervallpass tillsammans med en gammal träningskompis. Jag vet att när vi tränar intervaller tillsammans blir dom oftast bra och i dag fick jag ihop 12 st jämna fina intervaller. Först lite uppvärmning, sen 400m ggr 12 st och avslutade det hela med

lätt jogging och stretch.

Sen hem till mina underbara barn och fixade med mellanmål. Nu skall jag och min dotter ge oss ut på en härlig löparrunda i det fina vädret. Två löparpass på en och samma dag är inte ofta som jag får till det men i dag fick jag det genom att planera lite extra…

Annons

Om Petra Skiöld

Långdistanslöpare med sikte på Sverigetoppen. Älskar att springa och här på bloggen kan du följa min träning och tävlingar, jag ger tips, råd och delar med mig av min syn på livet, hälsa och att må bra.
Detta inlägg publicerades i Löparglädje, Löpning, Morgonträning, Tid, Träning och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s