Får det vara en macka?

Frukt & nötbröd, GI bröd & Ekologiskt multibröd.

De här fina bröden fick jag med mig hem idag från min nyaste sponsor; Darins i Kristianstad. Även om jag äter betydligt mindre kolhydrater än långdistanslöpare och konditionsidrottare lärde sig för 10-15 år sedan, är bröd stående på min dagsmeny. Och då ska det vara ”riktigt” bröd – med fullkorn och lite tyngd i. Som de här!

 

Annons

Om Petra Skiöld

Långdistanslöpare med sikte på Sverigetoppen. Älskar att springa och här på bloggen kan du följa min träning och tävlingar, jag ger tips, råd och delar med mig av min syn på livet, hälsa och att må bra.
Detta inlägg publicerades i Kost, Sponsorer och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s