11, 12, 13, 14, 15mil…

Ofta får jag frågan: ”Vad skall du med alla dessa mil till, Petra?”.
Då jag med glädje kan svara: ”Jag skall bli starkare & nå mitt mål!”. Jag älskar att få snöra på mig mina löparskor & ut springa. Känna mig fri, hämta ny energi för dagen. För mig är detta bara en härlig resa och ibland när jag går & lägger mig på kvällen kan jag längta tills morgondagens pass.

Ibland kan det också vara så att mina tankar knappt hunnit avsluta det ena passet förrän min energi & iver redan är på nästa pass. De gångerna kan det vara bra att ha någon som stoppar mig lite.

För många år sen var det en vän som sa några kloka ord till mig:
”Petra, den dagen du mår bra inom dig, den dagen kommer du också att prestera på topp!”.

De orden har jag burit med mig & kommer alltid att göra. Det är inte allt som vi ser på utsidan som räknas alla gånger utan det är hur vi mår på insidan.

Annons

Om Petra Skiöld

Långdistanslöpare med sikte på Sverigetoppen. Älskar att springa och här på bloggen kan du följa min träning och tävlingar, jag ger tips, råd och delar med mig av min syn på livet, hälsa och att må bra.
Detta inlägg publicerades i Långdistans, Löpning, Morgonträning, Träning och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s