Frisk luft…

Vi är allt lite bortskämda i Sverige med frisk luft, vi bara tar
det för givet…

IMG_1072Det var både skönt & roligt att få åka till Kroatien med mina barn, vi har haft några fantastiska veckor i värmen, med mycket bad & sol. Ibland tror jag att värmen & solen förföljer mig på något sätt, det spelar
i stort sätt ingen roll vart jag än åker för det blir oftast värmeböljor. Ni tänker säkert att det spelar väl ingen roll Petra! Värmen tar på krafterna & man orkar inte prestera lika mycket, nu tänker jag inte bara på träning, utan över lag. Jag har tränat i lagom dos,        kanske i underkant för att snart springa  100 km. Det här med att hitta rätt mängd träning i rätt period kan vara svårt att få till & att få till vilan på rätt ställe, men denna gången har jag lyssnat på vad min kropp ville & inget annat.

IMG_0270

 

Jag vet i alla fall, att jag har unnat mig det mesta på denna semestern vad det gäller
allt. Sen behöver vi inte gå in på detaljer 😉 Så nu börjar min nya träningsperiod igen!
I går landade vi på svenskmark & då åkte skorna på, vilken skillnad att springa på
flackt underlag & samtidigt få andas in svensk frisk luft… Jag kan säga att det var en härlig känsla nästa som att gå på moln!

 

Jag hoppas att ni alla njuter av eran semester & unnar er lite av det goda, samtidigt som ni jobbar mot era egna mål!

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Löpning, Träning, Väder och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s