Redo för veckans träning!

Vissa dagar säger kroppen, att nu tar vi en vilodag…

IMG_1213I går tog jag en vilodag från träningen, det stod mycket annat planerat i kalendern så att fördriva tiden det har jag inga bekymmer med. Jag behöver också jobba som alla ni andra, laga mat & få tid med mina barn. Mitt i allt stök där hemma så fick vi ett ryck & tog bilen & körde & plockade 12 liter jordgubbar, jag vet att ibland kan jag verkligen köra ihop det för mig, men det var både gott & roligt 😉 Vem tror ni fick rensa alla dessa bären sen?!

Nu är det ny dag & jag är fylld med ny energi inför mitt morgonpass, denna veckan kommer att bli intressant, den kommer inte se ut som någon annan tränings vecka, jag skall erkänna att det skall bli spännande & se hur jag kommer att känna & må. Om jag känner mig själv rätt, så tror jag inte att jag har några större bekymmer med mina långpass, jag ser dem som små utflykter, där jag har min egen lilla picknick med mig under tiden 😉 Det gäller bara att få i sig rätt näring & vila mellan passen för att orka & inte slita ut sig.

//Jogga lugnt där ute, för det skall jag göra!

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Långdistans, Löparglädje, Löpning och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s