Jag vann, men bröt…

Jag vann över mig själv i går när det var STARTSKOTTET i
Kristianstad…

Jag tror inte att det var meningen att jag skulle komma till starten
överhuvudtaget, i början kämpade jag emot & tyckte inte att jag
hade där att göra. Punkt slut! Men ju mer jag & Rune har pratat om detta
så insåg jag att jag måste jobba mer med mig själv, på många plan.

När jag väl hade tagit steget att åka dit & efteranmäla mig, så åker jag
på denna förkylning som har satt sig på mina stämband, ja ni som har
hört mig prata vet att det är inte mycket jag får sagt 😉
Jag låter mer eller mindre som en kråka.. Man skulle nästan kunna tro att
jag har gått & planerat in en förkylning bara för att slippa möta denna press
på hemma plan & med mängdträning i benen.

IMG_1305Sen var det inte bara det utan Kevin hade beachhandboll nere i Åhus hela dagen,vi var
på plats redan tidigt på morgonen. Helt underbart
att få se dem spela, det blev både vinst & förlust i matcherna. De var så duktiga att det gick vidare, så då kände jag att det är inte meningen att jag skall komma till starten, men eftersom det finns helt underbara människor runt omkring mig som ställer upp så erbjöd sig familjen Gullin att ta hand om Kevin & sen ta honom med sig hem, efter slutspelen. Ringde min syster & frågade om jag kunde lämna Tilda hemma hos dem, inga problem som vanligt!

Just i den stunden kände jag mig som en stressad hönsmamma som skulle som vanligt ha koll på alla sakerna samtidigt samla ihop mig själv & bege mig till en start med en förkylning i kroppen & en press som var motig. Jag gjorde det, jag efteranmälde mig & värmde upp, med en puls som åkte upp på nolltid, försökte hålla skenet uppe genom att inte prata för mycket så att alla skulle höra hur hemsk min röst var…

Starten gick & jag stack la mig brevid en annan tjej & försökte hålla ett jämnt tempo med henne, när vi passerade 1 km inser jag att jag har jäkla glömt att starta klockan också, detta är inte sant.. Fortsätter & känner hur tung andningen var, värmen ute var riktigt tryckande & nästan helt vindstilla. Ja, man kan kalla det en helt underbar sommar kväll om man vill 😉 Vid 3 km bestämmer jag mig, jag bryter, jag har inte här att göra…

Jag vann över mig själv på många sätt, jag kom till starten trots många motgångar &
en press som jag tycker är jobbig. Jag skulle t.o.m kunna säga att det är lättare att springa ett 6-timmars lopp på en bra tid, än att göra detta jag gjorde i går.
Jag bröt mitt första lopp i år & det är jag glad att jag gjorde för om 3 veckor är det SM & då skall jag vara FRISK & STARK!

IMG_1325

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Tävling och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s