LADDAD – STARK – GLAD OCH FYLLD MED ENERGI….

Dagarna denna veckan har inte börjat mycket annorlunda än vad den brukar
göra, men det har varit fantastiska dagar…

Klockan har ringt redan vid 05-tiden, ibland kan det vara motigt att stiga upp
vid den tiden, men de här dagarna har det inte varit några problem,
för jag har börjat att hjälpa en tjej ner i Åhus att komma igång igen med hennes löpning. För mig är det helt underbart att få komma ner till denna miljön & samtidigt träffa denna fantastiska tjej, jag gillar henne på många sätt. Jag har tidigare hjälpt henne lite med löpningen & sen valde vi att gör ett litet uppehåll. Hennes inställning till det hela gör livet så mycket lättare, för att hon ber om hjälp, innebär det inte att man måste bli bäst eller siktar mot toppen! Vårt gemensamma mål det är att det skall fungera i vardagen & att må bra. Jag gillar när man har ett långsiktigt mål, men jag vill framför allt att man har delmål, med det man håller på med, jag gillar också när jag ser att personen man träffar sprider glädje runt sig & hon gör detta för att hon älskar det & inte för någon annan säger det till henne..

Jag kommer att fortsätta att hjälpa henne några veckor till framöver & det gör jag med
glädje. Jag vet vad hon vill & önskar.. å´jag är glad att få vara där!
Efter våra morgonpass har jag själv kört min egen träning. Jag har gjort det med lätta steg, jag har fått energi, miljöombyte, genom att jag ser att jag kan finnas där för
någon annan…

IMG_1414Att jag fick ihop 18 mil förra veckan i den värmen &  allt annat pusslande här hemma
är jag glad för, men framför allt är jag tacksam för att min kropp svarar så bra på all denna mängd. Det är mycket för att jag tänker på vad min kropp behöver & vill ha mellan alla mina pass, den vill ha bra näring, bra mat & massor med energi, som vi alla behöver oavsett om vi tränar lite eller mycket. Det är inte bara jag som tränar så här mycket som behöver tänka på vad jag stoppar i mig & hur mycket jag vilar, det behöver vi alla tänka på, tyvärr så gör vi inte det.

Jag hoppas att denna veckan fortsätter lika bra som den har börjat… för just nu känner jag mig LADDADSTARKGLAD & FYLLD MED ENERGI….

IMG_1409

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Kost, Löparglädje, Morgonträning, Sponsorer, Träning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s