DM 10 000m i Blekinge

DM 10 000m i Blekinge!

Jag står utanför tävlan & kör ett tempopass, som ger mig delade känslor..Det blev en 1:à placering – ett riktigt jämnt lopp – skulle kunna springa det dubbla.. Vad är då det ”tokiga” inte min bästa tid – för pigg i benen för att ha genomfört ett 10 000m lopp.. Ännu en sak jag bär med mig på min resa… På bana ger man allt & kanske lite till, kanske inte då i 3.20 tempo .. 

Dm 10 000m Blekinge

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s