När mår jag bra & finner ro…

När mår jag bra & finner ro… Kommer jag att göra det…Ja, på mitt sätt…Kanske blir det inte som jag trodde från början..men vem har sagt att jag skall göra som alla andra tycker…Mitt liv har styrts av så många förpliktelser & måsten ändå, så varför måste det fortsätta med det… Jag är på en lång resa genom livet nu & längre skall den bli.. Jag har inte nått dit ännu, där jag mår som bäst, men jag vet att en dag så är jag där…

IMG_0495 

 

 

 
Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Löparglädje. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s