Jag skall tillbaka…

Denna veckan skulle man kunna säga att jag har haft mitt andra hem på IP..

Det har varit en ovanligt rörig & inspirerande vecka för mig eller kanske inte,
om jag stannar upp & tänker efter, så lever jag nog väldigt enkelt, impulsivt
& för stunden. Om jag gillar det, vet jag inte, men det blir så hela tiden
& det bästa med det, är att allting löser sig för mig förr eller senare.

Varje morgon möts jag av ett gäng byggkillar, som jag kallar dem 😉
De kommer kl:07.00 på morgonen & går hem vid 16-tiden, känns lite som
att jag bor kollektivt, man kan varken ha egentid eller vara blyg, för då hade
jag fått fly för länge sen.. Jag kanske kommer att sakna dem efter dessa veckorna,
NOT ?! 😉

IMG_1830Som sagt,denna veckan har det blivit många timmar nere på IP för min del, där har jag hämtat hem den mesta energin.
Jag har haft en del kunder bokade under
denna veckan, som har velat utveckla sin löpning på olika sätt.. Jag har fått känslan av att nu , -VILL JAG INTE MER PETRA!
men ni har nog allihopa varit lika GLAD efter passen. Jag vet ju varför ni är där, inte är det för att vara sociala & dricka kaffe, det kan vi alla göra hemma i TV-soffan… Mellan mina kunder har jag själv lyckats trycka in lite fartpass & intervallträning. På ett av mina pass var jag bara tvungen att utmana mig själv lite (som vanligt) Jag har en
1 km slinga i skogen, som jag hade tänkt springa 6 gånger & för varje varv som jag sprang skulle jag öka minst 6-10 sek. för att jag själv skulle vara nöjd. Tror ni att jag lyckades?! Ja, det gjorde jag & inte bara det, utan jag sprang nästan ner de stackars pensionärerna som gick där. Känslorna  har varit blandade på mina pass, måste jag säga, men jag har bestämt mig. JAG SKALL TILLBAKA, om inte ännu bättre!
Inte för att det spelar så stor roll för någon annan, utan mer för att nu har jag bestämt mig  för detta. Vad är det jag har bestämt mig för?! Ja, det skall ni allt få se 😉

Vi har även träffats för andra gången & spelat in lite på dokumentären, spännande måste jag själv medge.. hi, hi.. Gillar Linda skarpt! Rak & konkret.

IMG_1843Hunnit luncha med några av mina underbara kompisar, som jag sällan gör annars..

Göinge FruktkorgarFått en ny sponsor, Göinge Fruktkorgar. Så GLAD för detta samarbetet!
Varit taxi mellan barnens alla träningar & matcher, som jag förstås gärna gör..
Lärt mig en hel del nytt om näringen i maten, frukten & vad det  har för betydelse om vi köper Ekologiskt, KRAV eller av bonden.. IMG_1642 Jag har nämligen jobbat lite extra på ett ”labb” där jag har stått & fyllt burkar med jord, som sen skall användas för olika tester. Anna, som jag har jobbat tillsammans med sitter med väldigt mycket kunskap, så det känns som jag har ställt 101 frågor till henne om ALLT! Å` jag tror faktiskt hon har givit mig svar på det mesta också, men stackars  den killen som har stått brevid & fått lyssna på mig…
Jag vet att de dagarna när jag gick hem tidigare, tyckte han var ganska skönt.. 😉

Det bästa är att det  bara är onsdagkväll & jag har lyckats att trycka in den mesta blandningen i mitt upp & ner vända liv. Det ni… Jogga lugnt!

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Löpning, Morgonträning, Sponsorer, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s