Hitta stället inom dig själv där ingenting är omöjligt..

Tiden går fort & snart står jag på startlinjen…

Jag känner att jag har läget under kontroll, det är bara det sista som jag skall få till också. Att samla på mig en massa mil känner jag att jag inte behöver, för springa det vet jag att jag kan både framlänges & baklänges, nu är det de andra bitarna, som steget & känslan. För mig har det en stor betydelse! Att jag får sova mina timmar, så jag vaknar pigg utvilad. Jag kan tala om att  jag lägger mig samtidigt som mina barn 😉
Kosten! Den skall inte sätta käpparna i hjulet för mig denna gången…

Jag kan meddela er ALLA att jag mår bra & just nu bär jag denna meningen med mig:

Hitta stället inom dig själv där ingenting är omöjligt..

523445_566941096680522_1468772106_n (1)

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s