Under 2014…

Jag har haft turen att få ha Rune Larsson som mentor…

IMG_1480Det är jag mer än TACKSAM för, det har gjort att jag har utvecklats som löpare & han har givit mig många goda råd på vägen som jag kommer att bära med mig på min resa. Han är & kommer alltid förbli en otroligt duktig inspiratör för mig, det han har varit med om, vet jag ingen annan som har. Jag har lyckats prestera långt över vad jag trodde var möjligt, skulle någon talat om för mig att du kommer att springa både
ett 6-timmars & ett 100 km`s lopp hade jag bara skrattat & sagt:
– Är ni helt tokiga, det kan inte jag… Att jag sen lyckas placera mig på toppen är fantastiskt! Jag vill stryka under på att det har aldrig varit Rune som har sagt
att jag skulle göra detta. Nej, det är jag själv som har tryckt på. Han har givit mig goda råd på vägen & funnits där.

Under 2014 kommer inte Rune Larsson vara min mentor längre. Vad som händer
i framtiden är ingen som vet…. Jag kommer att träffa Rune på
Ultra landslagsgruppens träningsläger & på tävlingar, men råden & träningen kommer
inte från Rune.

IMG_2699Jag kommer under 2014 att jobba tillsammans med Martin Söderberg, han kommer att lägga upp min träning & vara med mig på resans gång, som jag ser fram emot. Jag kommer att följa hans råd & hans träning. Å´målen kommer vi att sätta upp tillsammans. Jag kommer också kunna att träna tillsammans med honom, det är något som jag vet att jag behöver. Jag är inte den löparen som behöver ”piskan” på ryggen & som behöver bli pushad, utan jag behöver, den personen som talar om för mig att nu sänker vi tempot Petra, nu slappnar vi av i steget & bara flyter med. Kraften & min starka vilja har jag själv.

Ingen tränare eller mentor är bättre än den andra, allt handlar om förtroende, utveckling,
& glädjen tillsammans. Runes & min tid tillsammans har varit toppen för mig & den är guldvärd. Nu jobbar jag & Martin Söderberg tillsammans.

Mina mål under 2014, kommer att komma…

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s