-Petra, sänk tempot!

Känslan av att lyckas & känna sig nöjd…

IMG_2773

Hur ofta händer det att man kan känna så efter ett intervallpass, för mig inträffar det inte så ofta, men den har infunnit sig allt oftare den sista tiden & i går var jag mer än nöjd när jag åkte hem från kvällens pass i Sunnahallen. På schemat stod det 15 st * 400m / 45 sek. vila! + core.
.
.
.
.

.
.
.
IMG_2772Att ta rygg på Martin & sen inte släppa honom var mitt upplägg samt att alla intervallerna skulle vara lika snabba & inte tappa på slutet.. Jag erkänner att efter detta passet var jag helt slut & med ett leende inom mig. Jag presterade några sek. snabbare på alla intervallerna än planerat & fick bli påmind ett antal ggr.

-Petra, sänk tempot! 😉

Nu väntar långpass med det härliga gänget i
Team Blekinge…

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s