Ett härligt avslut på Bosön..

Sitter på tåget på väg hem från Bosön..

Helgen har varit innehållsrik på många sätt & jag åker hem med
blandade känslor inom mig, de mesta känns bra & något känns tungt.
Det bästa är nog att mina beslut känns mer än rätt…

IMG_2811

I lördags morse gjorde jag kroppsmätning & fystest, det kändes bra!
Sen vet jag inte om det var bra 😉 vi får allt hemskickat. Det bästa var att jag genomförde det utan att få panik av masken, som jag har fått tidigare,
sen gav jag det jag kunde just då, men kan jag väl erkänna att lite till hade jag
nog kunnat pressa ut om det hade behövts..

 

IMG_2865

 

I dag var det styrketest på schemat, ja det är väl inte riktig men grej. Lite svag var jag allt i överkroppen, men å andra sidan det är inte armarna jag springer med, så jag lägger ingen energi på det testresultatet 😉 Bål/bäcken & rygg var jag däremot starkare i & det känns ju skönt! Avslutade dagen med ett härligt löppass inne på Bosön. Upplägget blev så här: 2 timmars träning som jag ser som ett långpass, där jag gjorde två fartökningar på vardera 15 min. Första ökningen kom efter 40 min. & andra efter 1tim. 20min. Känslan va go & härlig! Benen var lätta & steget var som jag önskade…

Nu lutar jag mig bakåt på tåget & bara är… Längtar hem till mina barn!

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s