Shit pomfritt…

Snacka om två skilda pass, ett på bara glädje & ett på ren jäkla vilja…

Nu när jag sitter här & fortfarande mår lite illa & är vimmelkantig, kan
jag nästa skratta åt mig själv & mitt beteende denna veckan på de olika
passen som jag  har kört.

I går sken solen & det var nästan vindstilla ute, i alla fall i Skåne.
På mitt program stod det tröskelpass & det var upplagt så här:
Värm upp 10 min, spring 3 x 8 min, vila 2 min, jogga ner…
Jag njöt av varje steg jag satte ner i marken, jag fick hejda mig själv gång
på gång för att inte springa för fort, ändå blev det så… FÖRLÅT Söderberg 😉
Jag gör mitt bästa…

Petra_ActicI dag, Shit pomfritt! 3000 meter TEST! Oj,oj inte min grej… Den distansen har jag sprungit en gång i hela mitt liv. Nu är det inte lätt att göra detta testet själv på bana, så det fick bli på band istället & ”hur i allsin dar” skall jag veta vilken fart jag skall hålla?!?
Söderberg fick bestämma vad han trodde skulle vara rimligt för mig.. 😉 Jag fixade att hålla den tänkta tiden i 2 km sen kom mjölksyran, stickningarna & en illamående känsla som jag inte alls gillar… Jag trodde att jag skulle kunna bita ihopa & fixa det, men nej! 1 minuts vila & sen på det igen… Jag summerar det som att jag är NÖJD! Hur kan jag var det när jag inte kunde fullfölja det helt?! Jo, för jag gav inte upp!

Nu skall det bli fredagsmys med mina underbara barn…

05

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s