En perfekt träningshelg!

Vilken bra tränings helg jag har haft & inte snacka om vilka
bra träningskompisar jag har…

I lördags var det som vanligt en tidig morgon för mig för att hinna med mitt långpass
före barnens alla aktiviteter… Nu gör det mig verkligen inget om jag får springa på
morgonkvisten för det trivs jag & min kropp bäst med, då har den fått sin vila & sömn.
Frukosten är precis påfylld & kroppen har massor med energi….

Mitt långpass körde jag & en klubbkompis uppe i Bockeboda, så fint, lugnt & helt fantastiskt,för att inte snacka om terrängen.. 😉 men jag överlevde. Tror nog mycket handlade om att jag bara njöt av min 30 km i skogen & sen snackade vi i non stop så jag glömde bort både tid & rum…

IMG_3786Kvällen tillbringades hemma hos en av mina bästa vänner, det bjöds på mycket gott kan jag intyga. Att äta grillat & dricka iskall öl en varm vårkväll det är inte mycket som kan slå det… Kvällen blev sen… & nattens timmar få… Innan det var daxs att upp & köra dottern… I dag hade jag tröskelpass på mitt program, men om jag skall vara helt ärlig så var jag inte riktigt sugen på det, jag frågade om Kevin ville följa med mig & cykla bredvid ?! Jag berättade hur hela upplägget skulle se ut & han var helt med på det…
Vem hade inte varit det när man har fått en ny cykel 😉 Jag fattar då ingenting, det blev ett riktigt bra tröskelpass, undrar om jag skall tacka Kevin, min tränare, mina skor eller gårdagens uppladdning eller det rent av handlar om något annat för det…

Nu håller vi kväll, jag & mina små ”troll”….
för nu väntar middagen på oss hemma hos bästa mamma/ mormor…

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s