Kristianopels maraton..

Kristianopels maraton slutade med en 1:a placering i hällregn…

Det är inte ofta som ni får hör mig säga att jag är nöjd, men i dag är jag det…
Visst önskar man alltid bättre tid, men att få känna sig så här stark på en mara
har jag aldrig gjort, jag har heller aldrig kommit så pigg i mål någon gång…
Ja, man kan ju fråga sig varför jag inte sprang fortare då?!

Det har varit en konstig vecka för mig, barnen har varit bortrest till sol & värme.
Jag har jobbat här hemma & försökt att kurera mig från viruset & samtidigt
haft en vilovecka. Å´äntligen i fredags blev vi en hel familj igen…
Jag är halv när mina barn är borta, älskar att ha dem omkring mig & när här är massor
med kusinbarn & kompisar… Då kan jag slappna av..;)

Jag & barnen packade in oss i bilen tidigt i morse för att köra till Kristianopel, bilfärden
är väl inte den roligaste, 2 timmar enkel väg.. å´lätt dugg regn. Väl på plats & ser till att allt är under kontroll, precis så som jag vill ha det.. Mitt väder hade de lovat också, kan det bli mycket bättre. Jag har redan innan sagt till mig själv att gå nu ut i ett lugnt tempo Petra! Kör ditt eget lopp, följ ingen annan.. Det gjorde jag också, jag låg där själv i början,
men började ta in på två killar, tanken var att kanske ligga bredvid med dem ett tag, men det va inte mitt tempo… så längre fram såg jag nästa kille som jag sprang i kapp efter ett tag, men tappade även honom redan vid andra vätskan.. Så hela loppet körde jag själv.. De killarna som var framför mig  var det för långt fram till.. Jag låg så jämnt & fint i steget.
Energin fylldes på med jämna mellanrum för att inte tappa energin denna ggr. Jag kan nog lova att det kommer att ta ett tag innan jag äter russin igen 😉 Jag kan inte säga när i tiden detta skedde, för det har jag inte riktigt koll på, men regn hade vi & efter ett tag så öppnade hela himlen sig, shit! vad det regnade.. snacka om våt!! Känslan, steget allt fanns fram till 36 km då började mina ben att säga ifrån, bet ihop & vid 38km så sa mina baksidor ifrån.. sänker du inte tempot nu Petra så kommer de att smälla.. Det gick bara inte… å´för mig betyder det mer att komma in mål med den känslan jag hade i dag än att
bli skadad & säsongen är förstörd… Denna maran kommer jag att bära med mig för kommande resa som är på väg…

Tack till ALLA er som var med mig på min resa i dag..
Nu säger jag go natt, ny dag i morgon…

IMG_4292

 

 

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s