Tillåt dig att njuta..

Vad kunde passa bättre än att jag & mina barn blev ner bjudna till Kiviks Musteri

Vilken fantastisk miljö. Jag älskar sommaren, den är underbar på många sätt,
men hösten är fantastisk… Nu tror jag att det handlar mycket om i vilken miljö som du befinner dig i & tillsammans med vem..

IMG_4743Susanne & Mikael möter upp mig & barnen vid entren & sen går vi till det lilla mysiga cafet som ligger precis bredvid… barnen får inte bara välja varsin god smoothie med färska bär i utan också något gott till.. 😉 getingarna envisas med vara på det goda hela tiden, så vi får flytta in i det lilla cafet, men det gör inget… de har gjort det så mysigt & fin. Vi pratar om kommande projekt & varifrån jag får min energi till att springa 100km…

IMG_4731Efter vår lilla fika, måste tyvärr Susanne & Mikael gå tillbaka till en konferans. Då passar jag & barnen på att gå en runda ner till vattnet & inta energi & de får springa av sig lite..

IMG_4764Sen går vi in i deras butik som är fylld med så mycket gott som du bara kan tänka dig. Det är inte bara juicer i alla dess smaker, utan de har även chutney, salsa, desssertsås, mos, marmelad och cider mm. Vi plockar ihop en hel del & alla är med & får välja, ingen skall få åka härifrån missnöjd eller sakna något… Tänka sig att vi fick så mycket gott med oss hem, så mitt lilla skafferi blev mer än fullt, TUSEN Tack Kiviks Musteri!

IMG_4738Efter den lilla shopping runda var vi tvungna att fylla på med lite lunch som serverades på deras egen resturang, jag säger bara det, har ni vägarna förbi så måste ni bara stanna till & avnjuta en god lunch där… den är fantastisk god & det är verkligen bra kvalite på maten.. Vi satt där  länge & bara hade det gott!

IMG_4792Efter Kiviks musteri besöket så var vi inbjudna till Ola på ICA i Kivik… En trevlig & fin butik att besöka när ni är där nere… Vi pratade om hur sommaren hade varit & vad som var på gång.. Vi insåg att vi båda två har lite svårt för det här med att vara ”lediga en längre tid”.. 😉 Jag & barnen tackar & bugar så jätte mycket för presentkortet vi fick, det är värt mycket för oss.

Vi avslutade dagen med att gå ner till hamnen & strosa omkring… Inhandla lite färsk fisk & räkor…

Detta var en dag som vi alla behövde på många sätt, jag kan vart rekommendera er att ta en tur ner till Österlen… Här kan ni få det mesta…
IMG_4754

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s