Bromölla marathon…

I dag var det Bromölla marathon & det var inte alls svårt för mig att välja om jag skulle starta eller vara funktionär…

Jag tror baske mig att det är lika roligt att stå vid sidan om & heja på alla löparna som det är att springa, okej det kanske inte är samma kick… 😉 Det var perfekt löparväder i dag, ca 17 c i luften, vindstilla & lite lätt fint regn… Hmmm… trodde vi, nej! Det blev tyvärr en rejäl regnskur också men det tror jag de flesta av oss överlevde.

IMG_5289Bromöllamaran är en perfekt bana att springa om man vill utmana sig själv lite, den är flack, snabb & det är en 4 varvsbana som du kan ha kontroll över på många sätt. Jag vet att det var många löpare i dag som gjorde pers, både på 10 km, halvmaran & maran…  Jag vet inte om jag börjar bli gammal eller vad det är för jag blir lika rörd & glad som löparna blir när jag ser att de har nått sitt mål…

Hela jag ryser & kan tänka mig in i deras upplevelse.  Jag hoppas verkligen att alla ni som var där i dag njuter av er prestation för den var fantastisk…

IMG_5291

Något som kan imponerar på mig det är när man ser den äkta glädjen i folks prestation… En annan sak som jag tyckte va lite cool var att det var en deltagare i dag som genomförde sitt 60:e mara i år… OBS! att hon sprang en i går & skall genomföra ytterligare en i morgon också… Alla har vi våra olika mål & tur är väl det..

 

I morgon har min stora tjej friidrottsdag i skolan & jag har liksom gått & sett framemot denna dagen på något sätt… När jag frågade henne vilken tid hon skulle starta i morgon, för att jag inte skulle missa detta upplopp på 80m… mm.
Får jag till svar: – Mamma! Du tänker väl inte komma ner & titta??
– Jo, svarar jag…
– Fattar du att jag går i högstadiet & du kommer att vara den enda föräldern som kommer    att infinna sig där!?
– Ja, gör det något då?
-JA, det gör det… du gör inte det mamma….
Bara att inse att jag har inga små barn längre…

// Trevlig söndag!

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s