” Detta är bara början…”

Så här sammanfattar jag mina dagar i Halmstad… Glädjefyllda, energirika,
styrka, löpning, kraft & en stark tro…

Tror ni att jag ville åka hem i går, svaret är NEJ! Snälla låt mig få stanna i några dagar till.
Jag fattar då rakt inte vart dessa dagarna har tagit vägen, men som Ingmarie säger:
-Petra vi ses snart igen.. ja, jag får väl helt enkelt gå & längta till dess eller nej, det är ju dumt.. I går läste jag något bra.. 😉 …” Det är synd om man bara går och längtar till något i framtiden, som en bra resa… Den resan kommer tids nog ändå och då kan man se till att vara nöjd i nuet också ..” Det ligger något  det! Jag skall nu förvalta denna tiden väl som jag har fått tillsammans med Ingmarie, den har gett mig så mycket..

Om jag kunde förklara för er så hade jag gärna gjort det, men det finns ändå bara en som
kommer att förstå mig & det är nog mitt sällskap som jag har tillbringat tiden med..

IMG_6011Även om resan till Halmstad inte var spik rak & enkel i torsdags så kom jag dit efter några bussbyten & inställda tåg till höger & vänster. Vi började med ett Hot Yin Yoga pass … Skönt för både kropp & själ kan jag tala om. I fredags blev det gymmet, där vi körde 1 timme på crossen & avslutade med lite styrka.. & en god lunch på det.

Sen fick jag träffa Kenth (känd som bloggaren Snabbafötter) han skulle ta mig runt på Prins Bertil stigen, det sägs att den skall vara fin & om jag fantiserar lite & tänker på den fantastiska guidningen som jag fick i mörkret så kan jag föreställa mig hur vackert det kan vara på sommaren, för va det fint i mörkret & ljuset som lös omkring oss.. Vi stannade till vid Tylösand & fortsatte sen en bit till så en lagom runda på 17 km fick vi ihop.. Tack för trevligt sällskap!

IMG_6017
I går fick jag följa med Ingmarie på en äkta ”gå-jogg-sightseeing-rehab-tur” bl.a upp till fina Galgberget, som hon själv skriver.. Vilken natur & utsikt.. Jag fångade in den friska luften, för det var just vad jag behövde i går… sen var det in i värmen & körde lite på crosstrainern & nya övningar i gymmet som jag skall ta med mig…

 

 

IMG_6019Ingmarie har gett mig fantastiska redskap som jag skall ta tillvara på.
Å´jag har lovat mig själv att förvalta dem väl & med ”kärlek” …
Allt från ord till tips & inspiration… å´en för tidig julkapp… 😉 

Avsked är aldrig roliga, framför allt inte när man gillar personen i fråga…

”Men detta är ju bara början..”
IMG_6026

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s