Bra energi nere på Österlen..

För några veckor sen var jag nere på Österlen & hälsade på..

IMG_5933

 

Det var en dag i min smak, solen sken,
det var vindstilla & jag hade ett möte med Susanne på Kivikks Musteri inbokat & ett spontanmöte hos Ola på ICA Kivik.. Det är två härliga personer som jag gärna träffar & som ger mig lite extra energi..

IMG_5929Visst har jag varit nere på Österlen många gånger, men denna gången var ändå något speciellt, jag sa det redan när jag satte mig i bilen på väg hem & nu i efterhand så känner jag det ännu mer.. Först lunchade Susanne & jag på Resturang Kärnhuset, de lagar verkligen sin mat med kärlek & det gillar vi, sen blev jag guidad runt & fick se & höra historian bakom Kiviks Musteri  & hur de arbetade då & nu. Mycket intressant! Tänka sig att det finns fortfarande kvar, NI vet ”Hans & Gretas hus” jag som bara trodde att det fanns i sagor, men det gör det tydligen inte utan det står ett sådant hus där ner, så fantastiskt fint!

IMG_5928

Efter lunch & guidning, måste man bara gå in i deras butik.. där finns ALLT gott som du kan tänka dig.. Ibland är det svårt att välja, men barnen hade gjort en liten ”måste lista” 😉 av drycker som de gillar & sen gillar jag deras andra produkter som jag använder till matlagning & bakning.. Det är bara ett måste att kika in i butiken om ni är nere på Österlen…

Jag avslutade min dag nere vid havet & andades in den friska luften som jag nog lever på fortfarande eller är det en kombination av Susannes ord till mig… TACK!

 

IMG_5934

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s