That’s exactly what I feel inside me ..

Jag har börjat att förstå mer & mer att är jag ”snäll” mot min kropp så är den snäll tillbaka mot mig.. Ja, inte för att jag inte brukar ta hand om den, men ibland är det bra att ge den det där lilla extra & vet NI då ger den tillbaka på ett fantastisk sätt..

Jag ger den bra återhämtning genom att ge den massage från Kraftsteg, kör min ying yoga pass hemma på vardagsrumsgolvet nästan dagligen även om barnen ibland undrar vad jag håller på med.. Fyller på med bra energi både när det gäller tillskott från Hälsokraft & Kiviks Musteri, frukt & grönt från Levande interörer & en balanserad kost.. en del från Köttessen & Darins.. Njuter av stunderna som Bästa Malin på Carisma ger mig, de är guld värda skall ni veta… Går till Jingan på PLUS praktik ett par ggr./ månaden.. det är med blandade känslor som jag går dit… jag gillar Jingan.. han kan sin sak & det kan jag skriva under på.. han är hård men rättvis & ibland så är jag mindre glad, men går alltid ut med ett leende inom mig när jag går där ifrån… Det är tyvärr inte så ofta som jag hinner njuta av stunderna uppe på Hälsa & helhet, men när jag väl gör det så gör jag det desto mer kan jag säga…

Många av dessa sakerna hinner jag med mellan arbetspassen, träningen, barnen & ett vardagsliv.. det gäller bara att lägga pusslet rätt… Å´det har jag lyckats med den sista tiden.. För kroppen har gett mig GLÄDJE på alla passen, hela jag strålar!

Denna veckan har fortsatt precis som önskat när det gäller träningen, den har gett mig ett kvitto på att jag är ”snäll” men i samma veva insåg jag i dag att det har legat mycket
”hård musik i lurarna” & vad är det som håller på att hända.?! Men ett telefonsamtal med Ingmarie gav mig ett svar som jag behövde höra… Denna människa är helt fantastisk
Jag är medveten om att jag ofta svänger med i mina känslor, det där är väl på gott & ont kan man tycka.. men en sak är då helt säkert.. jag är på rätt spår…

That’s exactly what I feel inside me ..
IMG_6082

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s