Musikhjälpen i Helsingborg..

Torsdag morgon klockan har ännu inte hunnit bli 05.30 &
det är dax att stiga upp…

Det är mörkt, kallt,blåsigt & regnet det smattrat mot rutan när jag sitter i bilen på
väg ner till Helsingborg. Vägen känns extra lång i dag när det är mycket trafik &
bilisterna smyger sig fram på vägarna…

Pigg vet jag inte heller om jag är, men min värsta träningsvärk är nu borta & det känns
skönt.. ni tänker säkert som killarna gjorde när jag sa ”träningsvärk” -Va! har du det?!

IMG_6160

Det blev 22 km löpta i glasburen nere i Helsingborg för Musikhjälpen
Det fanns ingen tvekan om att ställa upp att springa på ett löpband inne i en bur tillsammans med dessa glada & tokiga killarna… Jag ”älskar” väl inte att trampa runt på ett löpband, men när man får sällskap & gör det för en god gärning så..

KK4A0970Vi började lugnt & fint… bytte några ord med varandra jag & Simon om både det ena & andra.. Simon blev ”snabbt” utbytt till Andreas… vi fortsatt samtalet lugnt & fint som avslutades i ett ”löphets”… sånt gillar vi… 😉 Vi bjöd på oss själva & hade många glada skratt tillsammans.. När ämnet ”aktion”  kom upp så kanske vi spårade ur, men blir det av så är jag med på att buda.. 😉

TACK för trevlig förmiddag & en god gärning killar! STORT lycka till!
KK4A0956

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s