Galet trött och nöjd…

Är jag galen eller bara galen..

Varje vecka går jag & längtar till jag skall sätta mig på tåget ner till Malmö, för
att få springa i inomhushallen, att få plocka av mig alla tjocka vinterkläderna, känna känslan att kunna trycka ifrån, känna gemenskapen, för det är bara förnamnet vad
jag gör när jag kommer ner där…

I går var det verkligen en himla cirkus innan jag va` på plats.. försenade & inställda tåg..
Tänk att jag cyklar hemifrån vid 15-tiden & är inte hemma igen förrän vid 22-tiden!
Det måste innebära att jag är lite galen eller så bara älskar jag min lilla resa!

Veckan har rullat på bra efter helgens lilla utflykt till Växsjö…
Tanken var kanske inte att jag skulle springa vissa tider på vissa pass, men vill benen så vad skall man göra, det gäller bara att hänga med ;)…  Det har tränats varje dag denna veckan mer el mindre.. så i går var det dax för det ”tuffaste & jobbigaste” passet jag har gjort denna sidan jul… Shit! Shit!…

IMG_6316På programmet stod det 500m x 6st.. kan kanske inte låta så farligt… men om man nu har lite träning i benen & inte helt lyssnar på vad Arne säger till mig, vad jag skall ligga i för tempo så händer något som hände i går… Jag lägger mig i andra ledet i vår lilla grupp & första intervallen är genomförd… prata inte med mig.. vila & på nästa… biter mig fast även på denna…. vila… tredje intervallen… NI är helt otroliga!… vilken fart ni håller.. osv. när vi kommer till 5:e så har jag så mycket mjölksyra i mina ben så det finns inte en chans att genomföra den..Sorry! .. jag kom 200m av 500m… jag erkänner… vila & tänker att sista intervallen skall jag baske mig haka på igen, bära eller brista… får en hint om att om du håller dig till din tänkta tid Petra så kommer du att fixa det…. 6.e intervallen & på sekunden gjorde jag det…

Byter skor, joggar ner… får skjuts till tåget.. är så galet trött så jag orkar knappt äta eller tänka… men energin skall ner… jag vet inte om jag har varit så här nöjd & trött på samma gång, någon gång…

I dag är det vilodag…. Jippi!!
IMG_6637

 

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s