Ibland behöver vi alla en extra kram!

Jag har då inte varit så kaxig de sista dagarna… vet inte om jag är det annars heller..

men nu har jag legat nerbäddad i sängen under det tjocka duntäcket & ena sekunden har
jag frusit & i nästa stund har jag nästan känt mig som överkokt.. Har jag sen försökt att föra en konversation med någon i telefon har min hosta satt stopp för det…

Nu vill jag absolut inte låta gnällig… för visst älskar vi alla att få den här förkylningen i januari som vi sen nästan aldrig blir av med… Det är ju så lätt att sätta stop för den eftersom vi har så många ljusa timmar i Sverige… Å´alla dessa underbara människorna som vi stöter på i affärerna eller på tåget, jag tror absolut inte de är hemma från jobbet för att de är sjuka, nej då!! Och om jag stoppar i mig en massa nyttigheter & mina barn lika så, sover mina 8 timmar varje natt & hoppas på att vi skall hålla oss friska så hjälper ju inte det om andra föräldrar skickar sina barn till skolan när snoret rinner & de små trollbarnen är halv hes när de stiger in i klassrummet…  Jag hör själv hur gnällig jag är… ja, jag blir det när jag inte får ta på min mina löparskor & ge mig ut & jag blir det när jag skall behöva vara sjuk för att andra inte kan hålla sig friska & hemma… ja, jag vet att jag är en gnäll kärring… 😉

För nu vill jag inget hellre än packa min väska & dra söder ut… Jag vet att mina allra närmaste har nog fått höra denna meningen minst 1 gång om dagen den sista tiden…
men jag brukar ALDRIG var i Sverige vid denna tiden… VARFÖR är jag det nu?

Nu är det i alla fall inte många dagar kvar tills jag fyller ”tant” även om jag har blivit kallad det i några år av min kära syster & dotter…(men jag älskar dem ändå) vem vet det kanske rent av är så att jag har varit lite snäll ändå & kanske får min lilla drömresa i present…
Haha.. kan nästa skratta åt det själv.. jag snäll!? Det vet i sören om jag har vart det någon gång under mina 40 år & troligtvis kommer jag aldrig bli det heller…  😉

Ta hand om er i mörkret & ge varandra en extra kram för det behöver vi alla!
IMG_5133

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ibland behöver vi alla en extra kram!

 1. Petra skriver:

  Hoppas du mår bättre nu
  Här e sjukstuga nu, men jag e frisk iaf o hoppas förbli de. Jag har haft tillräckligt långt löpförbud man blir knäpp då

  • petraskiold skriver:

   Jag har fortfarande lite ”rethosta” men har kommit i gång med lätt löpning igen..
   Känns skönt! Usch då för sjukstuga, hoppas att du få hålla dig frisk..:)
   Löparförbud, det låter inte roligt, det vill man helst hålla sig borta ifrån.
   Jogga lugnt & ta hand om dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s