Nu är vi alla tre fyllda med härlig energi!

Det blev verkligen en vecka med högsta kvaliteten på allt…

Resan bokades in i det sista, vi måste bara komma iväg & njuta, jag & barnen.
Till ett ställe där det finns allt! Egentligen är jag inte så mycket för
det här med all inclusive resor ( lite Svensson varning) men i detta fallet kändes det
som ett kanon val. Jag slipper handla, laga mat, tänka på att drickan skall vara kall..
Alla skall vara nöjda!

IMG_8589

Resan tog oss till Marmaris i Turkiet (jag har varit där tidigare, med en av mina bästa vänner, men då ett helt annat stuk på resan) Det är fantastiskt fint här! Nära till det mesta.. Vi hade 150 meter till havet & ca 3km till Basarerna (Där vi tillbringade några timmar & jag några kronor fattigare, men med två nöjda barn)

IMG_8376

 

Min tanke var att träna lite ”lätt” på morgon, medan barnen sov.. (Brukar alltid se ut så hemma hos oss) sen om tillfälle gavs så kanske jag skulle slänga in ett kvällspass också.. Men det behövde jag inte var orolig för, vi hann nog inte mer än hit förren Tilda skulle träna både det ena & andra… & Kevin är aldrig sen på att hänga med! Shit! var har dessa barnen fått all sin energi ifrån .. 😉

IMG_8481Jag har hållt mig till planen som jag skulle haft hemma & det känns bra! Vad som känns ännu bättre det är att jag har fixat det också med glädje! Båda mina kvalitets pass gjorde jag på lätta steg & en vilja som heter duga.. Kommentaren från gästerna & personalen på hotellet löd: – Har du badat eller tränat!?! Ja, det kan man verkligen fråga sig! Vi har haft temperaturer mellan 25- 33 c! Även om jag har klämt in ett & annat ying yoga pass, så har jag lyckats med att dra på mig träningsvärk. Hur nu detta kan var möjligt??

Nu är vi alla tre fyllda med ny härlig energi från solen, värmen,havet, god mat & dryck..
Jag hoppas att vi kan leva på detta ett tag, men hade jag fått välja så hade jag gärna stannat längre, men det är inget ovanligt när det gäller mig…

IMG_8491

 

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s