”- Mamma! Är det lönt att åka så långt för 1500 meter!”

Att ta mig från ruta ett till ruta två var inte det allra enklaste i går,
men vi kom fram..

1500 meter på Öresundsspelen ville jag springa, en distans som jag har testat
på en gång tidigare i början på året i Växsjö. Ja, det är verkligen långt ifrån vad jag brukar
springa men det är så förbaskat roligt att få springa på bana… Jag blir som en lite studsboll efteråt, precis som när du ger mig lite av distansen så vill jag bara ha mer & mer..

Jag & Kevin cyklade till stationen för att sen ta tåget till Helsingborg, kan låta skönt & avkopplande & det trodde vi också att det skulle bli…slutade med inställda tåg & en massa byten & en snygg avslutning av att Anders hämtade oss den sitta biten med sin cabbe…

Arne stod redo med min nummerlapp i sin hand & att ta hand om Kevin..
(Tusen tack! Kevin var helnöjd) På med nummerlappen, nya lätta skor & en ”snabb” uppvärmning i min ensamhet, skönt!
Redo! Ja, jag kände mig så redo som jag bara kunde göra.. planen var enkel, ligg lågt,
inga varv tider, bara vara så avslappnad så möjligt..

IMG_9117Jag kan lova er att det blev ett bättre lopp än jag hade hoppats på, inte bara att jag persade på tiden 5.13.15 utan jag var ju pigg som en lärka & hann knapp i mål fören jag sprang bort till Arne & Kevin & studsade i kapp med allt jag skulle berätta även om jag visste att de hade stått vid banan & sett allt själva med egna ögon.. 😉 Jag tackar alla inblandade Björnstorpare för en helt fantastisk stund & härligt jobbat allesammans både tjejer som killar, ni är grymma!

 

IMG_9073Om jag är nöjd med veckans träning, det kan jag lova er att jag är… det har varit en salig blandning av allt i min lilla gotte påse… ett antal Hot yoga pass, core, distanspass & ett tufft men roligt intervallpass nere på IP alldeles alena 17st x 400m med 45 sek. vila.
1500 meter på bana & i dag avslutade jag veckan med ett 30 km lååångpass!

 

 

// Njut av söndag kvällen för det skall jag göra!

IMG_9120

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s