”Jag trodde att jag bara kunde springa & att det var min energikälla..”

Skall jag Petra Skiöld köra Hot yoga i ett rum med 40 c värme i när det är 42 c ute…

Så löd min första kommentar när jag åkte ner till Mallorca för snart ett år sen & hälsade på min vän Ulrika. Jag tror att jag gick igenom de flesta ursäkterna jag kunde komma på, om både det ena & andra som jag inte var bra på, men beslutade mig för följa med EN gång!

Svetten den nästan forsade av mig, jag var stel som ett ”kylskåp” & tyckte att värmen var nog allt lite jobbig, men något inom mig sa att jag ville tillbaka till detta igen. Vad det nu var det visste jag inte då, men känslan inom mig som jag fick när jag var i det rummet & efteråt var harmonisk & lugn. Jag utövad hot yoga varje dag nere på Mallorca & min önskan var att få fortsätta med det när jag kom hem…

Ulrika på Seaside Inspiration tog sig an mig, jag vet inte om jag vågar avslöja var vi har tränat Hot yogan tills hon öppnade sin nya fina studio i Åhus, men det finns nog någon som kan ana… 😉 Om ni inte har varit där, måste ni själva ger den chansen att testa på.

Jag kan lova er att den ger er så mycket tillbaka, det handlar inte alls om att lyckas bäst eller du skall kunna slå knut på dig själv, för då skulle jag lämnat hallen för länge sen.
Hot yogan stärker inte bara mig kroppsligt utan mentalt. Jag jobbar både med mig själv & mot mig själv… Att du befinner dig i värmen gör det bara lättare för kroppen att bli lite smidigare …

Detta var ett steg i rätt riktning för mig, att jag skulle längta in i detta varma rum hade jag aldrig kunnat drömma om, för om jag kan då kan ni också….

IMG_9214

”Jag trodde att jag bara kunde springa & att det var min energikälla..”

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s