Variationen & livspusslet!

Visst är det så typiskt att man drar på sig en rejäl förkylning när man börjar känna
sig ”lätt i kroppen” träningen stämmer & det rullar på precis så som man vill…

Nu ville jag ju att den skulle bryta ut, istället för att bara fanns i kroppen & retades med mig, men kanske då inte i denna utsträckningen… Herre gud vad gnällig jag är! Nej, jag vill absolut inte ha någon medömkan alls… 😉

IMG_9736

Förra fredagen kändes det som det gick på rätt håll & jag testade då ett lätt distanspass & lite hot yoga som jag trodde skulle vara helt okej! Men ack nej… Då bryt fa.. skapet ut & jag gjorde inte många km eller träning den helgen…

IMG_9740Å´vad jag är glad & tacksam att jag har Jenny på Hälsokraft som ser till att jag får det bästa av allt vad kroppen behöver & inte bara då & i dessa lägen utan alltid.

Måndagen; Varför inte en lätt morgonjogg innan jobbet?! Var tanken.. Blev något helt annat… Så typiskt mig! Vad jag vill ha sagt är att det blev några ”snabba km”…

Tisdag; Äntligen Skrylle med Björnstorpsgänget! 5 härliga km i skogen som sen över gick i lååånga intervaller… 1 x 3000m – 2 x 2000m – 3 x 1000m upp & upp i backarna & på slutet lite ner. Avslutade mitt pass med 5 km nedjogg… Nöjd & glad med mig själv satte jag mig i bilen hem…

IMG_9761Onsdag; Efter några timmars sömn & en lätt frukost snörades nya skor från New Balance på fötterna & lurarna med min nya musik till min Mp3 stoppades i öronen… Fråga mig inte vart tiden tog vägen för vips så hade jag sprungit 19 km… Märkligt det här med känsla! På kvällen höll jag ett core pass .. Tänka sig att jag har snart varit instruktör till & från i 25 år & jag tycker det är lika roligt varje gång när jag åker där ifrån med ett leende inom mig, då jag ser hur uppskattat det är att inspirera & hjälpa andra.

IMG_0085Torsdag; Lätt jogg på morgonkvisten blandat i skog & asfalt… Love it! Snabb besök hos Jingan på Plus praktik. Jag har en stående kommentar, som alltid går hem..;)
– FIXA mig! Fatta att den har funkat varje gång… Ni måste bara prova… akupunktur nålar gör mirakel med mig…

IMG_0099Fredag; En dag som oftast är VILODAG för mig! Den tillbringades hos Bästa Malin på Carisma, hon är en klippa & vet precis vad det bästa för mig är… Vad hade jag gjort utan Malin?! .. IMG_9778

 

Avslutade dagen med biomys med Kevin.. Bästa killen i mitt liv!

 

 

 

 

IMG_9783

Lördag; Långpass medan alla andra sover… Jag älskar dessa stunderna, jag njuter av vart enda steg jag sätter ner i marken… Min tid & distans på dessa passen bestäms alltid i stunden jag är i då, ibland stoppar jag in en fartlek mitt i & en i slutet som det blev i går..
Jag får tacka POLAR så mycket för den fina presenten som kom med posten i fredags.
Den nya Polar m400... Jag kan intyga er om att den levererar, vad den lovar…

 

I morgon hoppas jag på ännu en härlig tur, medan alla andra sover… Sen väntar det träning för Tilda & fotbollsmatch för Kevin… Ja, schemat är då alltid fulltecknat här hemma kan jag lova er..

// Sov gott! För det skall jag göra i några timmar nu, efter en mycket trevlig kräftskiva…
IMG_9787

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s