Tro inte att jag gav upp, för att motgången var stor denna gången!

Livet kan vara så in i hel… orättvist, men det är bara jag själv som kan göra något åt det!

Jag har valt det sistnämnda & det är tack vare mina älskade barn, utan dem hade jag varit nada. Jag har aldrig förstått & kommer heller aldrig förstå de föräldrar som väljer bort ett eller två barn. Hur tänker man där? eller när du får den största gåvan du kan få i livet, barnbarn .. Jag tror inte bara, utan vet att jag skulle nog både skämma bort & pussa mig trött på dem så länge jag fick❤

Vi är alla olika & väljer olika riktningar …
En del väljer att måla fan på väggen innan det ens har hänt något, medan jag försöker att bestiga de största topparna som finns. Ibland trillar jag dit, men jag väljer ändå varje gång att resa mig igen!

Jag sa att den dagen jag blir stor skall jag inte bli som ”han” … utan jag skall bli kärleksfull & aldrig ge upp!

Mitt största ”hot” genom livet har inte varit det jag bär med mig, utan det har varit att jag inte har några begränsningar, men jag har fått denna gåvan för att utvecklas.

I dag sitter jag  här med fantastisk fin familj runt mig, underbara vänner som jag kan lita på, ett hus jag verkligen trivs i  & en framtid för mig inom det mesta …

I år har jag redan åkt till ett par lopp med huvudet högt, ett leende på läpparna & fått göra den där utflykten som jag älskar så mycket … Jag har tagit alla loppen som ”träning,” kraven har varit lika som när jag tränar, men skillnaden är att här får jag sällskap & träffar likasinnade. Den dagen då jag skall tävla på ”riktigt” då lovar jag att jag skall berätta det. Tro inte att jag gav upp, för att motgången var stor denna gången.

”DU valde att sätta press på mig redan som liten,
DU valde att inte se mig,
DU valde fel & i dag sitter
DU där!”

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s