Jag forsätter min resa på mitt sätt!

När blir ett blogginlägg som bäst?! Min filosofi & lärdom är när man är som ärligast ..

Jag är fullt medveten att jag kanske ibland är för mycket av den varan, men det är ju jag!
Resan till Mallorca kommer jag att leva på lääänge, det är så vackert uppe i bergen på Mallorca, jag säger att det är helt omöjligt att fånga på bild, det måste upplevas real!

Nu bär jag med mig detta på näthinnan för i min bildbank finns inte ögonblicken, som fick mig att fortsätta trotts att jag var helt slut & benen kändes som stockar. Den ena efter den andre etappen kändes mer utmanande än den andra, hur nu det är möjligt!? Värmen var tryckande de första dagarna, man kanske tror att jag älskar värme för att jag reser så mycket, men svaret är NEJ! Inte när jag tränar, det sliter sjukt mycket på mig!
Om jag ser 300 meters  skuggparti på andra sidan förflyttar jag mig gärna dit, även om det blir några extra steg.. Men som tur var sänktes temperaturen ner till ca 26c efter några dagar & det blev mer behagligt att kunna utföra det jag hade gett mig in på.

 

Näst sista dagen hade jag gett mig fa.. på att jag
skulle fixa stigningen, utan ett enda stopp eller gnäll över hur brant det var .. Jag är långt ifrån någon löpare som samlar höjdmeter eller springer i en massa backar, jag vill helst att det det skall vara så flackt som möjligt,
så det löparsteget jag har blir något så när godkänt av experter!

Tror ni att jag fixade det?! Ja, det gjorde jag & känslan inom mig var obeskrivlig!
Jag hade trott att jag inte var någon ”backlöpare”  eller att jag aldrig mer skulle ge
mig på fler utmaningar men ack så fel jag hade …


Stället vi bodde på var magiskt!  Men för att ta oss därifrån hade vi en ganska seg, envis, slingrande väg som kändes hur låååång som helst! Det fanns en bra sak med den, vet inte vad det var?! Jag kunde utmana Jörgen i backintervaller där eller var det kanske tvärt om 😉 skit samma! Mina sätesmuskler har då fått jobba kan jag lova!

 

Nu har jag på kort tid varit på två olika resor, en där det samlades mil & en där det har samlats höjdmeter & sega envisa backar…
Vad säger kroppen nu = Stel & lite smått sliten!
Nu behöver den massor med omsorg & det ger jag den …

Vad var målet med detta kanske ni frågar er?!
Ja, inte var det då att stå överst på någon prispall eller ta hem en massa prispengar som många tror. Det var en vinst för mitt inre & en bekräftelse att
INGET ÄR OMÖJLIGT!

Jag forsätter min resa på mitt sätt!

 

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s