Vi vill båda mycket, men vi kan inte förverkliga allt under en natt, utan vi tar en sak i taget!

Hur summerar man något som ger så många nya intryck på en & samma gång …

Malaysia! Skall vi åka dit? Det är lååångt, varmt, jag orkar inte, mitt mentala & fysiska hänger inte riktigt med just nu. Det är kanske bäst att du åker själv! Du är klok & lyssnar på mig, vi la´ upp en plan på hur de kommande 14 dagarna skulle se ut.

Resorten som vi skulle bo på, låg precis vid havet & det är just där jag alltid finner ro.
Det var uppbyggt precis som när du befinner dig i de tropiska länderna, grönt & fint med massor av vatten runt dig. Maten var gudomlig! Gymmet, stort & fräscht! Vårt rum skall vi inte prata om…

För att kunna genomföra löppassen där nere ringde klockan redan vid
5-tiden, det var fortfarande mörkt, värmen hade inte sjunkit mycket under natten & luft fuktigheten var hög. Vi trippade lätt i väg & jag njöt verkligen av att kunna ”andas” utan att känna ett tungt tryck över bröstet för min allergi hemma i Sverige. Jag bad snällt om vi inte kunde ta en extra sväng, svävade liksom på moln. I min värld hade sträckan varit flack, men i verkligheten berättade Jörgen för mig att det var den absolut INTE!

Jag landade i Malaysia, på ett sätt som jag behöver, men har svårt att hitta ibland. Första chocken jag fick där nere det var när jag låg & läste .. märkte att jag hade fått sällskap av en varan.. inte ovanligt där. Aporna klättrade på ledningarna, sött tyckte jag men fick tyvärr inget medhåll.


Jobben blev genomförda i Malaysia & snart blir allt verkligt. Tänk att de gillade min ide!

Mot Vietnam, det ser inte långt ut, men det går en dag med alla förflyttningar. Sen gillar inte min kropp att flyga, det är precis som den strejkar på alla håll & kanter!

Vi stiger av planet & känner riktigt hur värmen slår emot oss, luftfuktigheten är hög!
Juni månad & det är regnperiod också… Vi tar oss till hotellet för att sätta väskorna, hitta ett ställe där vi kan äta något gott, men det går inte!! Magen den värker… jag vet inte hur jag skall kunna sätta den ena foten framför den andra.

Vi bor mitt i smeten, nära till allt, men ändå en bit bort i tid.. kan låta tokigt, det är hög belastning på trafiken & svårt att ta sig fram. Du jobbar, planerar, har kundmöten & jag jobbar med med andra bitar. Vi bestämmer att jag måste uppsöka en läkare ( vilket jag är emot) Nu kan vi snacka service & snabba beslut! I Sverige kan ta upp till 3- 4 månader innan det ens händer något. De tog blodprover, ultraljud på magen, fick kontrast för att de skulle kunna skicka in mig i ” tunnan” mm.

Denna jävla mage säger jag bara! Okej, jag vet att detta händer varje månad, jag vet att jag klarar kämpa mig igenom det, men vissa gånger är det helt omöjligt, även om min smärttröskel är mycket högre än andras… Ni som följt mig vet att jag genomgått det mesta för att slippa eller lindra mina problem, men tyvärr har det kostat mig så mycket!
Att sterilisera sig innebär även att man kan få komplikationer, att va ´kvinna innebär att man får ägglossning 1 gång i månaden & vissa månader ”spricker” inte mina ägg, utan växer, vilket innebär att de trycker på & gör jäv…. ONT! Vi slutar här, jag lever & får fortsätta att leva med detta.

Jag fick äran att äta middag med en väldigt känd möbelproducent, tänk att va´87 år gammal, leva stunt & förnuftigt & ha höga värderingar i livet. Inte fokusera på ”pengarna” utan vad livet fortfarande har att erbjuda. ”Jag gillade dig skarpt”

Långa dagar ute på olika fabriker, kundmöten som kunde kännas frustrerande i vår värld, men också en insikt i hur verkliga livet kan se ut. Jag hade skissat på mina kommande möbler, de hade förverkligat dem & jag fick se dem real… Tänk att jag med hjälp av dig har genomfört detta, jag vet att det är bara början. Snart, kommer ni få se!

Min träning har legat på en nivå som jag har klarat genomföra här nere, våra morgonjoggar har varit upplevelser & gett mig många intryck i min bildbank.


Styrkan har känts bra, det är inga långa pass, utan mer fokuserat! Efter fartpassen har jag badat i svett .. Allt går att genomföra oavsett var du än befinner dig eller om du stöter på problem längs vägen, det gäller bara att ändra ribban!

 

Nu är vi åter i Sverige, hemma hos dom bästa! Alla barnen❤️

Vi vill båda mycket, men vi kan inte förverkliga allt under en natt,
utan vi tar en sak i taget!

 

 

 

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vi vill båda mycket, men vi kan inte förverkliga allt under en natt, utan vi tar en sak i taget!

 1. Eva skriver:

  Asså vännen vad jag är glad för din skull 💕 att allt blev så bra, mindre bra med din stackars mage😢 många kramar från mig till dig 💕💕

  • petraskiold skriver:

   Tack Eva!Så tacksam & glad för resan. Hade kanske tänkt oss att hinna med någon utflykt till grottorna, men det får bli nästa gång..
   ja, min mage är inte rolig 😦 Varm solig kram till dig ! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s