Tjejloppet i Kristianstad

Lycklig ihop med andra tjejer från Ryssberget efter årets Tjejlopp i Kristianstad.

Tjejloppet gav mig en sådan härlig känsla & ”kick” så jag önskar att jag kunde dela med mig av den till er. Ett lopp som jag tog med ro & såg det som ett bra träningspass blev det snabbaste lopp jag någon gång har genomfört…Det var perfekt löparväder i mina ögon, vindstilla, lite moln på himlen & ca 14grader. Kan det bli bättre förutsättningar?!Det var ca 370 st tjejer som kom till start, vissa skulle springa 5km, några 2,5km & ville man så kunde man ta en härlig promenad i Tivoliparken.

50sek kvar till start…30sek.. å där gick starten…

Det enda jag kravet jag hade på mig själv var att njuta av varje löpsteg som jag tog & det gjorde jag verkligen. Förcyklisten som jag hade framför mig fick trampa på av bara den…för att jag jagade honom lite.

Efter första varvet kände jag mig mentalt stark. Bara att ge sig ut på andra varvet och med hjälp av publiken så va det inga problem. Nu var jag ju snart framme & jag hade knappt hunnit fundera över någonting som jag brukar göra.

Väl i mål stannar min klocka på 19 minuter …3.46/km – är detta sant! Så glad & lycklig jag känner mig!

Annons

Om Petra Skiöld

Långdistanslöpare med sikte på Sverigetoppen. Älskar att springa och här på bloggen kan du följa min träning och tävlingar, jag ger tips, råd och delar med mig av min syn på livet, hälsa och att må bra.
Detta inlägg publicerades i Löparglädje, Löpning, Tid, Träning och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s