En av mina favoritmåltider…

FRUKOSTEN!
Eftersom jag springer nästan alla mina pass på morgonen är en stadig frukost extra viktig för att jag ska orka.

Så här ser min frukost ut:
Fiberrik gröt med banan & pumpakärnor. Dinkelbröd med ägg & kaviar, kaffe & vatten.
Det är nästan alltid samma mat på mitt frukostbord – tråkigt tycker vissa, gott tycker jag!

Vad äter du helst till frukost? Dela gärna din frukostmeny i en kommentar här på bloggen, eller på min Facebook så kan fler få tips på goda och bra frukostar.

Annons

Om Petra Skiöld

Långdistanslöpare med sikte på Sverigetoppen. Älskar att springa och här på bloggen kan du följa min träning och tävlingar, jag ger tips, råd och delar med mig av min syn på livet, hälsa och att må bra.
Detta inlägg publicerades i Kost, Morgonträning och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En av mina favoritmåltider…

  1. Per Johansson skriver:

    Ser gott ut, kl 06:00 jag äter 1½ portion fiberhavregryns gröt med lite socker, kanel äpple & russin, ½ glas provia och en fullkorns bulle. När jag kommer till jobbet 8:30 äter jag ett ägg, fullkornsbröd gjort med surdeg (som jag bakat själv 😉 ) och en stor kopp svart kaffe. Sen står man sig stadigt till lunchen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s