Njutningsfull träning i backar

I dag har jag varit & tränat i Barnakälla utanför Bromölla tillsammans med en av mina klubbkompisar i Ryssberget, Jenny.
Tänk att för några år sen missade jag knappt några lördagsträningar där upp…Jag älskade att åka dit & få egentid tillsammans med mina löparkompisar. Men tiden har tyvärr inte räckt till för mig de senaste åren.
Efter dagens 18 km runda i skogen, upp & ner i backarna, så insåg jag vad jag har missat. Det är så fint där och inte bara det – dessutom en riktig utmaning för kroppen. Man får jobba både uppför & utför. Så i nästa veckas träningsprogram står det redan inskrivet: Barnakälla, långpass!

Annons

Om Petra Skiöld

Långdistanslöpare med sikte på Sverigetoppen. Älskar att springa och här på bloggen kan du följa min träning och tävlingar, jag ger tips, råd och delar med mig av min syn på livet, hälsa och att må bra.
Detta inlägg publicerades i Långdistans, Löparglädje, Löpning, Träning och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s