Mötesdag och sponsorfix

Dagens lunch.

Idag har varit en dag med möten på stan, telefonsamtal, snack med sponsorer och planering inför framtiden.Bland annat har jag träffat en kille som jag coachar kring löpning och kost, alltid härligt att träffa andra som gillar träning och vill prestera så bra som möjligt. Och häftigt att se vilken stor skillnad relativt små förändringar kan göra!

Jag har också pratat med flera av mina sponsorer, kontaktat några företag som kanske ska sponsra mig framöver och planerat en del aktiviteter för de närmsta veckorna. Och så har jag tränat såklart! Idag blev det ett eftermiddagspass på gymmet, jag kör styrketräning cirka två gånger i veckan för att hålla rygg, bål och armar starka – allt för att löpningen ska bli så bra och effektiv som möjligt.

Lunchen på mitt favoritställe i Kristianstad bestod av sallad, fullkornspasta, kyckling, ananas, soltorkade tomater, groddar, vinägrett och bröd. Fräscht, gott och bra mat helt enkelt.

Annons

Om Petra Skiöld

Långdistanslöpare med sikte på Sverigetoppen. Älskar att springa och här på bloggen kan du följa min träning och tävlingar, jag ger tips, råd och delar med mig av min syn på livet, hälsa och att må bra.
Detta inlägg publicerades i Kost, Löpning, Träning och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mötesdag och sponsorfix

  1. Monika Lindblad skriver:

    mm, ser gott ut. Vad heter ditt favoritställe? Hälsningar Monika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s