Det här med att springa på känsla…

Att inte jag skulle ta med min klocka på löprundan är lite för mycket begärt av mig själv… men att inte fokusera så mycket på tiden va mitt upplägg i dag. Jag skulle köra ett långpass i skogen & bara njuta av att vara där, sen hur långt & snabbt det blev fick KÄNSLAN bestämma… Det blev 28.5kms runda, med backar i härlig natur tillsammans med trevligt sällskap…

Nu kan jag medge att det blev ett riktigt bra pass trots att jag har ”vinnarskalle”. Jag måste inte alltid pressa mig själv! Nu känner jag mig mycket nöjd & glad å härligt trött i kroppen.. I morgon väntar en ny dag med nya utmaningar för mig. 🙂

Annons

Om Petra Skiöld

Långdistanslöpare med sikte på Sverigetoppen. Älskar att springa och här på bloggen kan du följa min träning och tävlingar, jag ger tips, råd och delar med mig av min syn på livet, hälsa och att må bra.
Detta inlägg publicerades i Löparglädje, Tid, Träning, Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s