Snacka om kalldusch!

Så är det att bo i regniga Sverige, att ge sig iväg på en löprunda tidigt på morgonen med nästan blå himmel slutar halv vägs med att hela himmlen bara öppnar sig & man känner att nu kan jag nog inte bli mycket våtare…

Vad händer då, jo en långtradare passerar mig & jag får ytterligare en riktig kall dusch över mig. Det var bara att se glad ut & fortsätta sin färd hemmåt, medan alla andra stod & trycke i busskurerna.

Annons

Om Petra Skiöld

Långdistanslöpare med sikte på Sverigetoppen. Älskar att springa och här på bloggen kan du följa min träning och tävlingar, jag ger tips, råd och delar med mig av min syn på livet, hälsa och att må bra.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s