Löparpaketet 2013, nu är datumen satta!

Löparpaket (1)Om fem veckor drar jag äntligen igång mitt Löparpaket, kursen för dig som vill bli bättre som löpare.Under fem torsdagskvällar kommer vi att utforska och utveckla vår löpning tillsammans. Gruppen består av max 10 löpare för att alla ska ha möjlighet att få hjälp, svar på frågor och att jag ska hinna se er alla varje gång.

Kursen är öppen för dig som har sprungit tidigare, det spelar ingen roll om du tävlat eller hur snabb du är – övningarna anpassas så att alla kan vara med.

Vill du vara med? Kika in på sidan här och kolla detaljerna. Det finns några platser kvar och om du anmäler dig innan nyår får du paketet för halva priset (ordinarie pris är 2475:-). Perfekt julklapp – både till dig själv eller någon du bryr dig om!

För att komma igång ordentligt efter jul- och nyårshelgerna kommer vi att köra fartleksövningar första gången. Samling utanför Kristianstad Arenas entré, därefter kommer startplatsen att varieras beroende på temat för kvällen.

Ser fram emot att köra igång i januari. Vi hörs!

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Löpning, Träning och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s