Tack till alla som hjälpt oss hjälpa!

MannaRelief1Höstens föreläsningar på olika platser i Skåne har gjort att fler barn får det bättre. Det känns fantastiskt att kunna göra gott för andra i flera led – först gästerna på föreläsningen och sen undernärda barn. Å så känns det ju bra för mig också!DSC_0516Jag har varit ute och föreläst en del om löpning, kost och återhämtning – både på hemmaplan i Kristianstad men också i Höör och Helsingborg bland annat. Vid föreläsningarna har 10% av vinsten gått till hjälporganisationen MannaRelief som hjälper undernärda barn att få ett bättre liv genom tillskott av rätt sorts naturlig näring till deras mat.

När vi skänkte pengarna nu i december har de dessutom dubblats – vi betalar $100 och

Alla barn har rätt att få i sig mat med näring, så de kan växa och lära sig. Vi är med och gör skillnad!

Alla barn har rätt att få i sig mat med näring, så de kan växa och lära sig. Vi är med och gör skillnad!

Mannatech, som tillverkar tillskotten som barnen får, matchar summan och betalar också $100. Ni som varit och lyssnat på mig i höst har därmed varit med och hjälpt ett barn att får rätt näring för ett helt år. Tack för din insats, det känns så häftigt att vi kan göra världen lite bättre tillsammans!

Jag säger som barnen i filmen; Thank You!

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Kost och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s