Nu kör vi!

Bra bild

Nu är det klart och jag är redo att köra igång på allvar!Sedan i maj förra året har jag satsat i princip heltid på löpningen. Eller, det var tanken, men det är mycket annat som krävs för att det ska funka. Som att försörja sig ;-)Förutom de sponsorer jag har, som stöttar och hjälper mig väldigt mycket, kommer jag också att ha några olika bitar i mitt företag. Fokus ligger på löpning och att må bra. Det känns oerhört inspirerande att få jobba med det jag älskar och dessutom hjälpa andra att nå sina mål, att komma igång med sin träning eller nå nästa nivå av välmående.I min verksamhet är jag ute och föreläser om träning, kost och näring. Dessutom håller jag kurser för löpare samt säljer och marknadsför de kosttillskott som gjort en oerhörd skillnad för mig senaste åren.Ska ni ha en kick off på jobbet, eller vill ni ha någon som kommer in och pratar om vikten av att ta hand om sig själv? Då kan ni boka mig för en föreläsning! Är du intresserad av att arrangera ett evenemang och söker efter gästtalare – kanske passar jag in i programmet?Eller så söker du efter något som kan göra att du blir piggare, håller dig frisk eller återhämtar dig bättre?Oavsett vilket så uppskattar jag om du mailar mig och talar om vilken av dessa bitar som du känner är lockande? Och känner du någon som är ute efter det jag kan erbjuda får du självklart gärna tipsa om  mig!Kanske är du och ditt kompisgäng intresserade av att veta hur du kan äta för att må bättre? Hör av dig så jag vet var jag kan göra bäst nytta!skioldpetra[@]gmail.com

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Kost, Löpning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nu kör vi!

  1. LöparLotta skriver:

    Önskar dig Lycka Till med företaget! Och med löpsatsningen såklart! Kram

  2. pskiold skriver:

    Tack sâ jätte mycket!
    Hoppas att vi ses snart i löparspàret eller över en lunch ;)// Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s