Många nya projekt!

Jag älskar att ha många bollar i luften & jag ser verkligen
fram emot allt som skall hända….

Just nu måste jag bara leva i nuet & försöka att landa & hämta
ny energi inför allt som jag vet håller på att hända, annars kommer
det inte att hålla. Jag har lovat mig själv & mina barn att under dessa
två veckorna nere i Kroatien, skall vi njuta & ha det riktigt bra!
När jag mår bra & har det bra, det är när jag kan koppla av tillsammans med
de jag älskar & att jag samtidigt får smyga upp tidigt på morgonen & snöra på mig
min löparskor innan alla andra har vaknat & få min egentid, det är just vad jag
skall göra.

När jag kommer hem igen kommer allt att rulla på, jag har många nya projekt på
gång som jag verkligen ser fram emot, jag skall vara med i Radio Kristianstad P4, Webbradion & prata löpning & inspiration. Dessutom kommer jag att hålla en del föreläsningar & corepass. Jag kommer också att starta upp nya löpargrupper & även jobba enskilt med vissa som vill utvecklas & gå vidare mot sina egna mål! Det kommer att bli en Löparcamp i Malmö den 17-18/8, så har du inte bokat dig så gör det gärna.
Den helgen är anpassade för alla, oavsett nivå! Jag kommer även att jobba med unga tjejer som tränar på både elitnivå & som vanliga motionärer, hur viktig kosten är & var gränsen går till anorexia?! Vem säger vad & vem bestämmer?! Frågorna är många!
Sen har jag givetvis SM i 100 km, som jag verkligen tycker skall bli både roligt & spännande.. 😉

Nu lutar jag mig tillbaka & TACKAR alla följare, sponsorer & familjen för att jag kan göra denna resan, ni är ALLA GULD VÄRDA för mig!

099 (Kopia)

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Löparglädje, Löpning, Morgonträning, Sponsorer, Träning och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s