Backintervaller 900m * 9st!

She’s back! Who? The girl running in the mountains….

I torsdagsmorse smög jag upp 06.00, intar min första frukost som bestâr av proteingröt, skivad banan, kaffe & ett stort glas vatten tillsammans med Mannatech kosttillskott. Tanken var att det skulle bli lânga intervaller i bergen, jag vet hur tuffa & sega de kommer bli, men jag vet ocksà hur härligt det känns. Det är redan varmt ute, sà det gäller att fylla pâ med dricka hela tiden!

Ett lugnt fint tempo, sâ jag hâller hela vägen & inte drar pâ mig nâgon mjölksyra. 900m i bergen är tufft men en utmaning samtidigt. När jag beger mig upp för 4:e gången sâ fâr jag tummen upp frân bâde grannar & byggfolket som är uppe tidigt precis som jag, de ler mot mig samtidigt som jag tror att de pâminns av att det är hon, tjejen som springer i bergen. Mer än nöjd & glad avslutade jag efter 9 st intervaller. Hem & intar min andra frukost tillsammans med mina barn. Sen väntade stranden för oss, snorkla & titta pâ de fina fiskarna & krabberna.

Vaknar tidigt! Fredagsmorgon, aj,aj mina ben, vilken träningsvärk jag har dragit pâ mig, vilket är bäst att ligga kvar i sängen eller att jag beger mig ut pâ en liten runda?! Givetvis det sist nämnda. Lite stapplande, sâ springer jag ner för berget & ner till havet, en runda längst med kusten blir perfekt, vi fâr se hur lângt det blir, hur kroppen svarar pâ det hela. Redan efter ett par km har det mesta släppt, jag glömmer helt bort att titta pà klockan som givetvis är bra! Redan uppe i 10 km, dax att vända! Ännu en dag där kroppen & benen svarade pâ träningen, kan det vara sâ att med rätt näring, vila & sällskap sà blir allt bara bra! I dag fick jag ihop 30 härliga km i Omis.

Önskar er alla en trevlig fredagskväll!

IMG_0986

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Kost, Löparglädje, Löpning, Morgonträning, Träning, Väder och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s