Are you with me .. Do you believe in me … Give me energy…

I går hörde Sofia Swartz av sig från Team Blekinge & frågade om
hon fick ställa lite frågor om helgens maratonlopp…

Petra laddar upp i Kristianopel

DSC_8082[1]

Petra Skiöld är ett välbekant ansikte i Kristianopel och hon innehar också banrekordet på 21,1 km-distansen. I år, som nybliven SM-sjua, startar hon dock på 42,2 km.

Petra, vad är det som gör att du gärna springer Kustmaran?
”Det finns många fördelar, jag tycket att ni i Team Blekinge arrangerar bra tävlingar, ni har barnpassning & det är en bra & fin bana.”

Hur kommer du att ladda upp inför loppet?
”Min uppladdning det sista dygnet innan start kommer att vara på plats i Kristianopel. Jag kommer att lyssna på föreläsaren Martin Söderberg, bo på Pensionat Stensvik. En övernattning som jag vann i fjol och är mycket glad för. Jag kommer att ladda mentalt, fylla på med bra mat & energi.. Bara finna lugnet!”

Vad har du för målsättning på lördag?
”Min målsättning är att göra ett bra lopp, ett lopp som jag känner att jag är nöjd med från start till målgång. Är det min dag och allt klaffar så hoppas jag på att slå banrekord men det är inget man vet, en mara är en mara och jag vill ha en härlig känsla genom hela loppet. Jag vill försöka att springa så jämnt så möjligt. Att jag kanske får springa hela loppet själv, kan vara både på gott & ont… jag hoppas på att få det stödet jag behöver längst med banan så skall nog allt bli bra. Jag har alltid känt mig välkommen till er i Team Blekinge.”

Ni i publiken är jätteviktiga för våra löpare! Hoppas ni går man ur huse och hejar, både längs kustvägen ner mot Svanhalla och norrut upp mot Höga Sand. Lycka till Petra!

PS. Vill du ladda som Petra? Kika in på fredagsprogrammet för Kusthelgen. Alla är välkomna, såväl löpare som publik som övriga intresserade!

 

 

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Löparglädje, Marathon, Tävling och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Are you with me .. Do you believe in me … Give me energy…

  1. Liselott skriver:

    Lycka till! Det kommer att bli en perfekt dag för ett marathon imorgon! Kram

  2. pskiold skriver:

    Tack vännen! Jag hoppas det & tror på det. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s