Återhämtnings vecka…

Nu var det dax för mig att ta hand om mig själv….

Nu är det inte så att jag inte gör det annars, för hade jag inte tänkt
på det här med återhämtningen & vilan så hade jag aldrig orkat med
denna träningen… eller jo, det hade jag nog men jag hade brutit ner mig
& skadat mig istället för att bli starkare.

IMG_1526I fredags kväll var jag bokad på Carisma hos ”bästa Malin” som jag alltid säger, för är det någon gång som jag varvar ner & verkligen är avkopplad så är det när jag kommer till henne. Hänt ett par gånger att jag sonmat till en stund -senast i fredags.. 😉 Vad är det som sist får energi & näring när du tränar hårt eller stressar?! Jo, håret! Så därför behöver du  ibland en huvud-massage med Nashi för att bygga upp & pigga upp håret så det får sin energi tillbaka. Jag kan varmt rekommendera det. Avkopplande, skönt & håret hittar tillbaka.

IMG_1540Mina stackars fötter skall vi inte prata om, men vad skall jag förvänta mig efter denna varma sommaren & så många mil i löparskorna… ingen vacker syn med andra ord! Jag kan väl erkänna att jag inte tar hand om fötterna så som jag borde, med tanke vad jag utsätter dem för. Så igår cyklade jag till Hälsa & Helhet & kunde lugnt luta mig tillbaka & koppla av medans jag fick bästa bemötandet & fotbehandling. Jag tycker verkligen att det är något vi  alla borde unna oss oftare, om du så är löpare eller inte..

Veckans träning har gått enligt planen. Visst har jag fått säga till mig själv några gånger att detta är en återhämtnings vecka, även om det inte har känt så i kroppen. För i kroppen har det känts som en ”toppen vecka”. Jag har varit lätt, glad & haft massor med spring i benen. Imorgon är det en ny vecka & jag hoppas att denna känsla fortsätter att infinna sig hos mig. Jag har lovat mig själv att inte vara för ivrig eller stressa fram något.  Allt har sin tid, även om ALLT känns bra för mig just nu!

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Löparglädje, Sponsorer, Träning och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s