Räkna till 110…

Just nu skulle man kunna säga att jag bor lite kollektivt…

Ja, mycket skall man vara med om eller jag skall nog prövas på max just nu ,känns det som. Är det inte det ena så är det det andra.I dag fick jag sällskap till frukosten av byggkillarna, helt okej! Nu vet jag ju att de kommer varje morgon vid 7-tiden, men när det sen var dax att gå ner i källaren för att borsta tänderna & diska min frukostdisk i det
lilla pentryt, så var vattnet avstängt  i dag… Inga problem, sa de till mig glatt!
Du kan diska & borsta tänderna här när vi jobbar, nu har man alltså inte bara
barnen runt omkring sig när man borstar tänderna utan även byggkillarna…
Emellanåt får jag räkna till 110 för att inte smälla av helt, för härom dagen då var det en hyresgäst som tog 30min på sig i duschen… Tänk om alla på mitt område skulle göra det, då hade nog den sista kommit in precis lagom till jul 😉 men enligt dem jag hyr av så tycker de nog att jag är en gnällig liten kärring för tillfället.. 😉

Jag kan leva enkelt, jag kan anpassa mig & är väldigt flexibel, men det finns gränser
för mig också… Känns som att det är bäst att jag tar en liten joggingrunda nu på
förmiddagen & hämtar hem lite energi …

IMG_5712

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s