Föreläsning i Bromölla..

I går var jag i Bromölla på Biblioteket & höll en föreläsning…

IMG_0416

Så här stod det på inbjudan:
Petra Skiöld, en av Sveriges bästa långdistanslöpare, föreläser om sin livsresa. Hur den började och varför hon gör denna satsning. Petra fokuserar på glädje, inspiration och matens betydelse när du tränar. Hon ger oss små enkla tips kring att komma igång med träningen.

 
För mig var det både trevligt & roligt att få komma dit & få träffa alla dessa människor.
Vi bär alla med oss olika saker i vårt bagage & jag har valt att dela med mig av min resa genom livet & att inspirera folk på olika sätt att komma igång med sin träning på olika sätt. Vi behöver inte alltid gör som grannen gör eller bästa väninnan, utan stanna upp & känn efter vad är det jag vill & mår bra av… Vad är det min kropp vill ha & behöver..

Jag har själv lärt mig mycket på resans gång, genom alla misstag som jag har gjort & jag
delar gärna med mig av dem.. jag har också med mig många härliga upplevelser som ingen kan ta ifrån mig…

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Kost, Löparglädje, Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Föreläsning i Bromölla..

 1. Patrik skriver:

  Sen kommentar, men bättre än aldrig.

  Var en mycket trevlig föreläsning med fina tipps. Som glad amatör kände jag att man kanske borde satsa lite mer på sin löpning och kanske gå med i en klubb för att se hur långt man kan komma.

 2. pskiold skriver:

  Tack så mycket! Du är så välkommen till Ryssberget, du kan satsa & investera för dig & hälsan.
  Alltid trevligt att tillhöra en klubb,träffa nya löparvänner & byta tips!
  Önskar dig en härlig höst & jogga lugnt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s