Adventureday och mycket annat…

I går var det Adventureday i Åhus & samtidigt handbollsturnering
för Kevin…

IMG_2041Ibland önskar jag att jag kunde dela på mig för att vara alla till lags, men igår räckte jag inte till för alla. Tildas önskan var att vi kunde göra ett studiebesök på fängelset i Kristianstad, som nu har lagt ner. Hur ofta händer det att du kan få komma in & se hur fångarna har haft det?! Jag insåg ganska snabbt att även om viljan finns så går det aldrig att få ihop det också, men som tur är så har man mormor som kan rycka in med jämna mellanrum. Kevin & jag packade för våra aktiviteter, lite halvstressat att hinna med allt på morgonen, men vi lyckades… Väl framme på parkeringen tittar Kevin på mig & säger: – Mamma, skall du ha dina inneskor på dig?! Försent, vi hinner inte hem igen. Nu hade jag fått lotten att stå i kiosken & ta hand om försäljningen medan barnen spelade & samtidigt så ville jag också se hans matcher 🙂

IMG_1993Efter ett par timmar på Slättängsskolan beger jag mig ner till Åhus där vi hade Adventureday. Vilket kanonväder & vilket gäng! Vi hade fyra olika aktiviteter, det var kajak, yoga, X-fit & löpning. Folk fick boka sig i vilken ordning man ville & mellan passen bjöd vi på frukt & avslutade dagen med en grillad korv. Givetvis behövdes mer energi för deltagarna men det hade de med sig själva. Mitt upplägg vara att köra fartlek & löpskolning med mina grupper. Jag var där för dem & inte mig själv! Jag gav mig iväg med första gänget, vilken härlig ”svans” jag hade efter mig, alla lika glada & förväntansfulla. Efter uppvärmningen var det dax för lite löpskolning innan vi satte fart på benen. Nu är jag som jag är & vill vara alla till lags alltid, så jag  skulle försöka dra de första löparna & samtidigt försöka att dra dem där bak också, så ni kan bara gissa hur mycket längre & mer jag fick springa för att vara på alla ställen 😉 men det gick! Vi avslutade med nedjogg & alla verkade både trötta & nöjda!

Det var första gruppen,sen var det att på det igen & ännu en härlig grupp hade jag fått äran att ta hand om. De var ännu fler & ”svansen” var ännu längre… jag tror aldrig att jag har haft så många glada löpare efter mig någon gång. Leendet fanns, viljan fanns & kraften efter en hel dag ute med massor av aktiviteter började att märkas men de kämpade tappert & även denna gången fick jag hänga med på alla håll & kanter.

Jag måste säga att ni ALLA kämpade tappert & det var fantastiskt roligt att få vara där med er. Min tanke var att ha en vilodag från min träning, men jag kan erkänna att när jag vaknade i morse så kände jag allt av fartpasset i går. 😉
Jag tog mig upp, åt min gröt & drack mitt kaffe i lugn & ro innan jag gav mig ut på min morgonrunda. Jag visste vad som skulle vänta när jag kom hem, min kropp & själ skulle få massage & nu var det ett tag sen så jag kan säga att mina muskler var allt lite stela,men det fick KRAFTSTEG rätt på…

IMG_2035

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s