Jag gjorde det..

I går var jag i Karlskrona på Health Arena hela dagen…

Å´det skall gudarna veta att jag har träningsvärk i min kropp i dag efter
gårdagens övningar. Det är ju inte klokt att här testar man på lite nya övningar i Redcord, i få repitioner & sen känner man som jag gör i dag.. 😉

IMG_2467Det var en mycket intressant & trevlig dag på många sätt.
Den bjöd på många härliga skratt & tankeställare, om att utvecklas
& lyssna in vad som kan göra en till en bättre löpare oavsett din nivå.

Vi började dagen med ett härligt löppass i Rosenholm, vindstilla, solen sken & lugnet i mig infann sig. Jag kan säga att jag njöt av varje steg jag satte ner i marken. Vi blev indelade i tre grupper, beroende på vilken fart vi ville hålla… Min tanke var att få bara vara Petra… Nu vet jag inte riktigt hur det gick till, men jag hamnade naturligtvis med de duktiga killarna… Vi sprang där & små pratade i våran lilla grupp & hade trevligt! De tre första varven skulle vara lugna & fina. Å`sista varvet skulle vi lägga oss i vårat maratontempo. (Varje varv var 3 km kuperat) Jag hade redan innan bestämt mig för att det skulle jag inte alls göra, jag skulle springa precis så fort som kändes behagligt… Rent av skita i de andra.. 😉 å´så fick det bli, för tänk er att de snälla & trevliga killarna lämnade mig & jag tog mig själv runt… Tack! För det… 😉

IMG_2477In i värmen & ner i ett isbad. -Ja, ni läser rätt! Jag gjorde det, jag hoppade ner i isbadet inte bara en gång utan två gånger. Tänka sig att jag badar knappt i havet när det är 25 grader varmt i vattnet.. Känslan var kall.. 😉 men skönt efteråt!

IMG_2468

 

Dagen bestod både av teori & praktiska övningar. Jag var bara tvungen att ta ett kort på dessa små hindren som vi skulle hoppa över.. mer än gulliga i mina ögon 😉
Mer än nöjd & glad över min dag & min vecka. Sakta men säkert har nu löparskorna varit på ett par gånger… I dag blev det ännu en vilodag… Just nu har jag fler sådana än jag brukar & det känns riktigt skönt!

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s