Svaren och frågorna…

Jag fick komma hem på permission & fira jul med nära & kära…

För mig betyder det mycket att få vara nära de jag älskar, för utan dem är jag
halv & det känns inte alls bra. Jag är så glad för att få all denna kärlek, den gör
mig stark. De har nu hittat några av orsakerna varför jag har mått som jag har gjort
under hösten & det känns skönt. Det som känns bäst är att detta handlar inte alls
om träningen till löpningen som många har trott… Ni skall veta att jag har tränat
& vilat precis så som vi har planerat. Att sen min kropp inte svarade på detta har vi nu svaret på…Att känna sig trött, andfådd av att gå tre trappor upp, gå upp lite mer än 7 kg på
knappt tre månader, talar för att något inte stämmer. De läkarna som jag har träffat kan inte ens förstå att jag har kunnat prestera det jag har.. Var har du fått energin ifrån?! Ja, det kan man fråga sig?! Jag tror att det handlar om att jag älskar det jag håller på med & att jag har en hög trösksmärtel. Jag hör inte till dem som gnäller i onödan, å`skulle jag göra det så har det gått långt…

Nu är det snart 3 veckor sen jag tränade något alls, jag har inte ens varit ute på en rask promenad, så lite energi har jag haft. Nu börjar jag äntligen att längta tills jag kan snöra på mig skorna igen… Den dagen då jag börjar att träna är det ca 30 min som gäller & jag tror att det kommer att bli precis lagom för mig.

Hoppas att ni alla har haft en härlig jul tillsammans med de ni håller kära.

Julbild

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s